Laden Evenementen

« All Events

Plantaardig eten: een must… – ENKEL ONLINE

donderdag 19 november om 20:00 - 22:00

Wetenschap is Top “met culinaire inslag”

Zowel op het vlak van ethiek, milieu en gezondheid worden we steeds meer in de richting van een plantaardige levensstijl gestuurd. Veel mensen weten echter niet goed op welke manier ze meer plantaardige voedingsmiddelen kunnen integreren in hun voedingspatroon.
Toch is het mogelijk om door middel van kleine aanpassingen dagelijks meer plantaardig te eten. Ook de angst om niet aan voldoende voedingsstoffen te komen speelt bij velen een rol.

Kortom, het onbekende omtrent plantaardige voeding overheerst momenteel nog heel sterk. In deze lezing kom je meer te weten over het introduceren van meer plantaardige voeding in het dagelijks voedingspatroon en de gevolgen ervan op het gebied van dierenwelzijn, milieu en gezondheid.

Evelien Mertens behaalde een doctoraat in de bewegings- en sportwetenschappen (Vrije Universiteit Brussel) en in de biomedische wetenschappen (KU Leuven). Ze volgde verder de opleiding bachelor in voedings- en dieetkunde (Erasmushogeschool Brussel).

OPGELET DIT EVENT IS ENKEL ONLINE TE VOLGEN: INSCHRIJVEN VIA info@humanistischverbond.be Na inschrijving ontvangt u een streamingslink.

Gegevens

Datum:
donderdag 19 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

vrijzinnig centrum DE SCHAKEL
Steenweg 32
Mechelen, 2800 België
+ Google Maps
Telefoon:
015 21 24 71
Site:
www.vcdeschakel.be