Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijzinnig Praatcafé voor alleenstaanden

vrijdag 3 februari 2017 om 20:00 - 23:00

Op 3 april 1998 werd in het kader van de vrijzinnige verenigingen Mechelen een initiatief gestart rond het inrichten van een praatcafé voor alleenstaanden. Na vele succesvolle jaren, met grote opkomst, was er de laatste jaren wel interesse maar geen bijeenkomsten noch activiteiten.

Thans willen we dit goede initiatief, waar permanent vraag naar is, opnieuw nieuw leven inblazen. Op een vaste avond, zoals bijvoorbeeld in het verleden elke eerste vrijdag van de maand, wordt
er bijeen gekomen in de lokalen van het Vrijzinnig Centrum De Schakel – Mechelen.
Op deze avonden wordt er in een ontspannen sfeer wat gedronken en over van alles en nog wat gepraat. Tevens krijgen de aanwezigen de mogelijkheid verdere afspraken te maken voor op til zijnde activiteiten in de eerstvolgende maand.

Voorbeelden uit het verleden: een stadswandeling, een bezoek aan de Brusselse zondagsmarkt, optredens her en der, wandelingen al dan niet zelf georganiseerd, museumbezoeken,…
Iedereen, vrijzinnige of andersdenkende, is welkom als die maar alleenstaande is.

Wie wil kennis maken met HET PRAATCAFE VOOR ALLEENSTAANDEN, nodigen wij graag uit op de eerste vernieuwde bijeenkomst op vrijdag 03 februari 2017 te 20u00 in het V.C. De Schakel Mechelen. Deze avond zijn enkel vrijgezellen, echtgescheiden personen, alleenwonende gehuwden, weduwen, weduwnaars, B.O.M.,…welkom.

Voor meer info kan je telefonisch terecht op 015 21 24 71 of 0475 70 94 46.

Gegevens

Datum:
vrijdag 3 februari 2017
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Vrijzinnig Mechelen
E-mail:
secretaris@vrijzinnigmechelen.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vrijzinnig Centrum DE SCHAKEL
Steenweg 32
Mechelen, 2800 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie