Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

DE WARMSTE FAKKELTOCHT

zaterdag 15 december 2018 om 18:30 - 19:30

De Warmste Fakkeltochten brengen elk jaar in verschillende steden mensen op een gezellige manier samen in donkere winterdagen. Het licht staat voor vrijzinnig humanisten symbool voor vrij denken, solidariteit, verlichting, samenhorigheid en warmte.

Alle opbrengsten van deze campagne gaan naar een lokaal goed doel in het kader van Music For Life. Voor Mechelen is dat dit jaar “Welcome in Mechelen” (W.I.M.), een netwerk van Mechelaars dat asielzoekers welkom heet en zich inzet voor een warme en menswaardige opvang en racismevrije integratie.

DATUM/STARTTIJD
Zaterdag 15 december, 18u30 uur, Schoenmarkt.
Onthaal en afhalen fakkels vanaf 17u30 aan Vrijzinnig Centrum De Schakel, Steenweg 32 te Mechelen.
Vertrek en aankomst op de Schoenmarkt, die parkeer- en autovrij is, naast het Schepenhuis en tegenover het Vrijzinnig Centrum De Schakel.
De kleurrijke Murgafanfare Agrum stapt mee op aan de kop van de fakkeltocht en zorgt voor de nodige ambiance. Na de fakkeltocht wordt u een drankje aangeboden in het Vrijzinnig Centrum.

DEELNAMEPRIJZEN:
• 10 euro/fakkel; voorinschrijving
• 12 euro/fakkel: daginschrijving (zo lang de voorraad strekt)
• 6 euro/fakkel: voorinschrijving sociaal tarief
(uitkeringsgerechtigden, 65+, studenten)
• 8 euro/fakkel: daginschriving sociaal tarief (zo lang de
voorraad strekt)
• Gratis lichtje: voor -12 jarigen

STEUN ONS GOEDE DOEL
Kun je niet deelnemen maar wil je de actie toch steunen? Koop dan je symbolische fakkel(s) aan €10/stuk door overschrijving op rek. Nr. BE30 0011 3774 3211 van VC DESCHAKEL MECHELEN met vermelding “Gift Welcome in Mechelen”.
Meer informatie nodig?

“De warmste fakkeltocht” is een initiatief van het Humanistisch Verbond Mechelen i.s.m. het Vermeylenfonds Mechelen, Melemo, het huisvandeMens Mechelen, Vrijzinnig Mechelen, UPV Mechelen en het vrijzinnig centrum De Schakel onder de auspiciën van IMD-Antwerpen.

Gegevens

Datum:
zaterdag 15 december 2018
Tijd:
18:30 - 19:30
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement