Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Literaire Apero met thrillerauteur Sterre Carron.

zondag 19 februari 2017 om 11:00 - 13:00

“Na een avondje feesten rijdt Lore Nauwelaerts met de auto twee fietsers aan. Behalve Lore zitten in de wagen ook haar vriendin Indra en de straalbezopen Andreas. Om niet de schuld te krijgen van het ongeval stelt Lore aan Indra voor om Andreas achter het stuur te zetten en zelf het hazenpad te kiezen. Maar dat is buiten Andreas gerekend. Wanneer zijn geheugen jaren later beetje bij beetje terugkeert en hij zich vaag herinnert hoe de vork écht in de steel zit, schuiven de vreselijke gebeurtenissen van die avond als een legpuzzel in elkaar. Plotseling voelt Indra zich opgejaagd wild.
Ze stort zich in de armen van een steenrijke investeerder uit Saoedi-Arabië, die haar vraagt zich te bekeren tot de islam…”

Indra is een schitterende, bijzonder spannende thriller over wat verborgen geheimen, die na jaren aan de oppervlakte komen, kunnen veroorzaken. Het is een onweerstaanbare pageturner over het noodlot en onze poging om vrije keuzes te maken.

Sterre Carron behoort tot de top van de Nederlandstalige thrillerschrijfsters. Haar boeken worden op internetfora telkens met het hoogste aantal sterren beoordeeld.

Deuren open om 10u30 – aanvang bespreking om 11u00 – napraten vanaf 12u00.
Toegang gratis.

Gegevens

Datum:
zondag 19 februari 2017
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Organisator

Willemsfonds afdeling Mechelen, Vrijzinnig Mechelen & Boekhandel De Zondvloed