Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Uitgebroed, psychologische thriller

zondag 17 februari 2019 om 11:00 - 13:00

Zondagen saai? Da’s passé! Loop dat prachtig pand in hartje Mechelen binnen voor een luchtige, inspirerende lezing van een schrijver, ontmoet er andere boekenwurmen of fervente aperitievelingen en start deze heerlijkste dag van de week relax in de veranda met een adembenemend uitzicht op de Sint-Romboutstoren!

Is het wraak of gerechtigheid, wat Lilith beraamd heeft en postuum uitvoert? Wat zet ze op het spel, wat heeft ze in de hand en wat niet? Dat is waar het bloedstollende “Uitgebroed” om draait.
Pat Craenbroek is het pseudoniem van een arts met stevige roots en vriendschappen in Mechelen, “Uitgebroed” haar bijzonder goed ontvangen en superspannend debuut. In een boeiende en geestige causerie vertelt de schrijfster – zonder het plot te verklappen! – hoe haar ervaring als gerechtsarts, haar morbide fantasie én de niet ongevaarlijke afdaling in het darknet uiteindelijk in een psychologische thriller uitmondde. En héél misschien licht ze een tipje van de sluier over haar volgende boek…

Vrijzinnig Centrum De Schakel. Toegang Gratis. Deuren open om 10u30 – aanvang bespreking om 11u00 – napraten vanaf 12u00.

Gegevens

Datum:
zondag 17 februari 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Organisatoren

UPV
Vrijzinnig Mechelen